fbpx

Vi hjälper dig att hitta boende på den nya orten så att du kan fokusera på ditt jobb

Vi hjälper dig att hitta boende på den nya orten så att du kan fokusera på ditt jobb

Att ta ett uppdrag på en annan ort kan av många anledningar kännas komplicerat och osäkert, inte minst med tanke på bostadsbrist och svårighet att hitta en lägenhet för en kortare eller längre tid. Kanske överväger du att ta ett jobb i en stad där du aldrig varit förut och inte känner någon? Vi förstår att det kan kännas överväldigande och därför finns vi här för dig.

För oss på MediCarrera Temp är det viktigt att du som konsult hos oss inte ska behöva tveka när det kommer till att tacka ja till ett spännande jobb i en ny stad på grund av din osäkerhet kring boendet. Vid uppdrag på en annan ort så hjälper vi självklart till med all planering av boende och resa.

Ett team av specialister

Förutom att vi har många års erfarenhet inom bemanning så består vårt team även av specialister inom relocation. Det här innebär att vi kan stötta dig hela vägen och hjälpa dig som konsult med allt du kan tänkas behöva hjälp med inför resan och ditt nya boende. På MediCarrera Temp besitter vi all tänkbar kunskap som krävs för att vi ska kunna hjälpa dig att hitta en uppdrag som passar dig, oavsett om det gäller där du bor idag eller på en ny ort. Detsamma gäller även konsulter som kommer från andra länder för att jobba Sverige. Om du bor utomlands så hjälper vi dig först med all nödvändig dokumentation som krävs för att arbeta och bo i Sverige, och därefter hjälper vi dig att hitta ett passande boende.

Vår målsättning

När det kommer till att hitta ett bra boende är vårt mål givetvis att hitta något som matchar dina önskemål så mycket som möjligt och som inte ligger alltför långt ifrån arbetsplatsen. Om du behöver hjälp att flytta möbler eller liknande hjälper vi dig också att organisera med transporten på ett kostnadseffektivt sätt.

Tillvägagångssätt

Under åren har vi lärt oss mycket om hur vi ska gå tillväga för att hitta boende till våra konsulter. Ett stort engagemang och en strävan efter att ständigt hålla sig uppdaterad på boendemarknaden är bidragande faktorer till att vi lyckas. Utöver det har vi också ett bra samarbete med hyresvärdar och fastighetsbolag runtom i Sverige som hjälper oss att hitta bra boenden till våra konsulter. Tillsammans har det här lett till att vi hittat och kunnat erbjuda bra bostäder till de konsulter som tar uppdrag på annan ort.

Låt inte rädslan för att inte hitta ett nytt boende hindra dig från att tacka ja till spännande uppdrag. Vi finns alltid här för att hjälpa dig!

WE CARE MORE

Share This