fbpx

Fördelar med att jobba som konsult med MediCarrera Temp

Fördelar med att jobba som konsult med MediCarrera Temp

Fördelarna är många när det kommer till att jobba som konsult med MediCarrera Temp. Med många års erfarenhet, en glödande arbetsvilja och ett flexibelt arbetsupplägg har vi vad som krävs för att hjälpa dig. Hjälpa dig att ta nästa steg i karriären. I det här blogginlägget kommer vi att gå lite djupare in på några av fördelarna som du som konsult har möjlighet att ta del av när du väljer att arbeta med oss.

Mycket erfarenhet

MediCarrera Temp är ett företag med över 17 års erfarenhet av att matcha kompetenser i samarbete med svenska regioner och kommuner. Vi har under dessa år ställts inför många spännande och lärorika utmaningar som resulterat i den kunskap vi har idag.

Längre ledighetsperioder

Tack vare vårt innovativa koncept kan du som väljer att jobba som konsult varva ditt arbete med längre perioder av ledighet. Upplägget bygger delvis på att du ska kunna arbeta utifrån ett fast rullande schema med förslagsvis fyra veckors jobb följt av två veckors ledighet. Livet är fört kort för att du ska kunna låta jobbet hindra dig från att göra roliga saker! Ta kontroll över din ledighet.

Uppdrag över hela Sverige

Vi är väldigt glada att kunna erbjuda spännande uppdrag över hela landet. Vi har alltid många lediga uppdrag inom olika regioner i Sverige som kan passa dig. Vill du testa på att bo någon annanstans men är inte redo att flytta permanent? I så fall kan det vara ett alternativ att göra som många andra och prova på arbetsuppdrag på en annan ort. Du kan med andra ord arbeta dina pass i en annan stad för att sedan åka hem och njuta av din ledighet på hemmaplan. På det här sättet får du möjlighet att se många fina platser runt om i Sverige, samtidigt som du jobbar. Hur bra låter inte det? Lämna din intresseanmälan här.

Kontinuitet

Vårt arbetsupplägg erbjuder dig mer kontinuitet i vardagen. Förhoppningen är att inte bara tillföra mer kontinuitet för dig som läkare eller sjuksköterska, utan också för vårdgivaren i fråga. Till skillnad från en del andra konsultupplägg kan vi erbjuda dig långa arbetsuppdrag på samma arbetsplats. Det här innebär att du som konsult hos MediCarrera Temp har möjligheten att komma tillbaka till samma team och kollegor.

Flexibilitet

Som konsultsjuksköterska har du i många avseenden ett mer flexibelt arbetsliv. Vårt upplägg ger dig möjligheten att själv vara med och bestämma över dina arbetstider, det vill säga när och hur du ska arbeta. Ofta uppskattas den här flexibiliteten mycket. Du behöver till exempel inte tacka nej till roliga saker längre på grund av jobb. Detta eftersom det är du som planerar dina arbetstimmar.

Specialister inom relocation

Vi är stolta över att kunna säga att vårt team inte bara är specialister inom bemanning, utan också inom relocation. Om du under dina lediga perioder vill bo på andra ställen runtom i Europa så hjälper vi dig med hela processen. Vi har alltså ett specialiserat team som löser alla praktiska problem åt dig, såsom resor och bostad. Allt för att du under dina uppdrag ska kunna fokusera helt och hållet på ditt arbete för att därefter kunna njuta av din ledighet till fullo, utan att behöva planera mer än nödvändigt.

Lösningsorienterat team

Vi är fokuserade på det vi gör och gör alltid vårt bästa för att hitta en skräddarsydd lösning för dig. Vårt arbete går ständigt ut på att försöka förbättra oss för att vi i slutänden ska kunna hjälpa dig på ett så bra och effektivt sätt som möjligt. Teamet består av arbetsvilliga och lösningsorienterade personer som alltid finns här för dig. Oavsett om du redan bestämt dig för att ta nästa steg i karriären eller om du fortfarande bara går i tankarna av en förändring.

Förhoppningsvis har du nu fått lite större inblick i några av de fördelar som finns när det kommer till att jobba som konsult med MediCarrera Temp. Är du nyfiken och vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig att ta nästa steg i karriären? Kontakta oss.

Följ oss gärna på Instagram för att hänga med oss i vår vardag!

 

Share This