fbpx

MediCarrera Temp – vilka är vi?

MediCarrera Temp – vilka är vi?

MediCarrera Temp är ett företag med många års erfarenhet inom rekrytering som nu erbjuder ett innovativt koncept inom bemanning för vårdpersonal i Sverige. I dagsläget har vi uppdrag för läkare och sjuksköterskor med erfarenhet inom alla möjliga olika områden runtom i svenska regioner.

Flexibilitet och kontinuitet

Söker du en flexibel livsstil, kontinuitet och eller en karriärmöjlighet? I så fall har du hamnat rätt. Vi har med största säkerhet något för dig. Vi matchar din kompetens med passande uppdrag som stämmer överens med dig och dina önskemål. Vi hjälper dig att skräddarsy en livsstil där livet inte ständigt kretsar kring jobb. En livsstil där du själv har möjlighet att vara med och bestämma mer över dina arbetstider, det vill säga hur och när du ska arbeta.

Längre perioder av ledighet

Vårt upplägg ger dig möjligheten till längre arbetsuppdrag på samma arbetsplats vilket innebär att du kan komma tillbaka till samma team och kollegor. Du kan även varva ditt arbete med längre perioder av ledighet. Med längre ledighetsperioder blir möjligheterna större och med vårt koncept behöver du inte längre känna dig begränsad eller stå över roliga och spännande saker på grund av jobbet. Spendera mer tid med nära och kära, eller ge dig ut på nya resor för att upptäcka världen.

Lång erfarenhet inom relocation

Om du förslagsvis vill bo utomlands under din ledighet kan vi hjälpa dig med det praktiska som till exempel rese- och boendebokningar. Teamet hos MediCarrera Temp är med andra ord inte bara specialister inom bemanning, utan också inom relocation. Vårt huvudkontor ligger i Barcelona och vi har lång erfarenhet av relocation inom Europa. Med andra ord besitter vi all tänkbar kunskap som krävs för att vi ska kunna hjälpa dig att hitta en flexibel livsstil.

Tillsammans ser vi över vad som passar dig och din livsstil. Hör gärna av dig till oss om du är intresserad och vill veta mer hur vi kan hjälpa dig. Vi har många lediga uppdrag inom olika regioner i Sverige som kan vara något för dig.

Share This