fbpx

BLOGG

Användbar information om hur det är att arbeta som konsult inom sjukvården, tips för dig som vårdpersonal, nyheter och annat spännande publiceras här i vår blogg.

MediCarrera Temp – We Care More

MediCarreras löfte är we care more. Vad exakt innebär det här då för dig som jobbar som konsult hos oss? Hur bryr vi oss mer? Det ska vi gå in på lite närmre i det här blogginlägget...

MediCarrera Temp Team

Starta eget företag som sjuksköterska

Att starta eget företag som sjuksköterska är både roligt och förmånligt. När du samarbetar med MediCarrera har du möjlighet att välja om du vill jobba som anställd eller genom ditt eget företag, som underkonsult. I Sverige finns det flera olika typer av företagsformer men för dig som arbetar som konsult...

Pengar i spargris

Vikten av återhämtning för att minska stressen

Vikten av återhämtning för att minska stressen på jobbet är stor och det finns många olika sätt att hantera en situation av det här slaget på. Den senaste tiden har varit prövande på många sätt och vis och vi har några tuffa månader i bagaget som inte minst påverkat vårdpersonalen. I en stressad och pressad tid är återhämtning viktigare än någonsin...

Vikten av återhämtning för att minska stressen

Så förbereder du dig för en karriär som vårdkonsult

Det finns en del saker som du som konsult kan tänka på i förberedelserna inför en karriär som vårdkonsult. Förberedelser som underlättar både för dig som konsult, och för oss som bemanningsföretag. Nedan listar vi några punkter som är bra att känna till...

Karriär som vårdkonsult

Balans mellan arbete och fritid – hur kan ledigheten fördelas?

Att finna balans mellan arbete och fritid är i mångt och mycket A och O för att en person ska trivas på sin arbetsplats. En av anledningarna till att många väljer att arbeta som konsultsjuksköterska är den frihet som ges att själv kunna vara delaktig i beslut som rör ens arbete och ledighet.

Balans mellan arbete och fritid

Fördelar att jobba som konsult med MediCarrera Temp

Fördelarna är många när det kommer till att jobba som konsult med MediCarrera Temp. Med många års erfarenhet, en glödande arbetsvilja och ett flexibelt arbetsupplägg har vi vad som krävs för att hjälpa dig att ta nästa steg i karriären.

Fördelar att jobba som konsult med MediCarrera Temp

Intervju med en sjuksköterska på Akutmottagningen

Vi har pratat med sjuksköterskan Tilda Nordström som jobbar på akutmottagningen i Umeå för att ta reda på mer om hennes spännande och viktiga yrke, inte minst i dessa tider. Vi var nyfikna och ville veta allt om hur det är att jobba på en akutmottagning under en rådande pandemi.

Intervju med en sjuksköterska på Akutmottagningen

MediCarrera Temp – vilka är vi?

MediCarrera Temp är ett företag med många års erfarenhet inom rekrytering som nu erbjuder ett innovativt koncept inom bemanning för vårdpersonal i Sverige. I dagsläget har vi uppdrag för läkare och sjuksköterskor med erfarenhet inom alla möjliga olika områden runtom i svenska regioner.

uppdragsgivare

Följ oss gärna!

Söker du kontinuitet, en karriärmöjlighet och en annan livsstil så föreslår vi vårt flexibla upplägg där det är du själv som bestämmer när och hur du vill arbeta.

Vi vill erbjuda dig möjligheten till långa uppdrag, där du kan komma tillbaka till samma arbetsplats och samma team. Varva arbete med längre ledighetsperioder och ta din ledighet till nästa nivå.

Kontorsvägen 12, 246 43, Löddeköpinge, Sverige    |   temp@medicarrera.com