fbpx

En ny livsstil med MediCarrera Temp

Är du intresserad av att höra om våra uppdrag?

 

VAD VI ERBJUDER

MediCarrera Temp - sjuksköterska

ÄR DU SJUKSKÖTERSKA?

Vi hjälper dig att skräddarsy en livsstil där livet inte ständigt kretsar kring jobb. Vi kan ge dig möjligheten till längre arbetsuppdrag där du kommer tillbaka till samma arbetsplats och samma kollegor. Du kan även varva ditt arbete med längre perioder av ledighet. Med längre ledighetsperioder blir möjligheterna större.

Om du till exempel vill bo utomlands under din ledighet kan vi hjälpa dig med det praktiska. Vårt huvudkontor ligger i Barcelona och vi har lång erfarenhet av relocation inom Europa.

Medicarrera Temp

ÄR DU LÄKARE?

Vårt fokus ligger på att ge dig de bästa förutsättningarna för att du ska kunna uppnå en så hög livskvalité som möjligt. För att lyckas med detta gör vi vårt yttersta för att se till ditt personliga behov av hur du vill strukturera din vardag och kombinera ditt arbete med din fritid.

Vill du till exempel prova att bo utomlands under din lediga period så hjälper vi dig med hela processen. Vi har ett specialiserat team som löser alla praktiska problem åt dig, så som resor och bostad. Tillsammans ser vi över vad som passar dig och din livsstil.

VI HITTAR DE UPPDRAG SOM PASSAR JUST DIG!

Letar du efter nya karriärmöjligheter och är läkare, sjuksköterska eller undersköterska? Vi har många lediga uppdrag inom olika regioner i Sverige och Norge som kan passa dig.

VI BRYR OSS OM DIG

Medicarrera Temp Team

MediCarrera Temp erbjuder ett innovativt koncept inom bemanning för vårdpersonal. Om du söker en flexibel livsstil, kontinuitet och en karriärmöjlighet har vi något för dig. Vi fokuserar på varje enskild sjuksköterskas och läkares behov och söker sedan uppdrag som kan passa. Hos oss har du en personlig kontakt du kan fråga om allt.

Tillsammans ser vi över vad som passar dig och din livsstil.

SKICKA DIN ANMÄLAN IDAG

Genom att skicka in en intresseanmälan kan vi tillsammans hjälpas åt att se över den arbetssituation du har idag och vad som skulle kunna passa dig och din livsstil bäst.

Söker du kontinuitet, en karriärmöjlighet och en annan livsstil så föreslår vi vårt flexibla upplägg där det är du själv som bestämmer när och hur du vill arbeta.

Vi vill erbjuda dig möjligheten till långa uppdrag, där du kan komma tillbaka till samma arbetsplats och samma team. Varva arbete med längre ledighetsperioder och ta din ledighet till nästa nivå.

Kontorsvägen 12, 246 43, Löddeköpinge, Sverige   |   temp@medicarrera.com