fbpx

Vi tillför nya resurser

Med vårt unika koncept kan vi erbjuda en helhetslösning. Utöver svenska sjuksköterskor som önskar en mer flexibel livsstil tillför vi även nya resurser i form av europeiskt legitimerade sjuksköterskor.

MediCarrera Temp - uppdragsgivare

EN INNOVATIV LÖSNING

De flesta av våra sjuksköterskor och läkare finns redan i Sverige, men MediCarrera Temp tillför också nya resurser. Vi rekryterar och språkutbildar europeiska sjuksköterskor och löser allt det praktiska, det vill säga svensk legitimation, boende och resor för att de ska kunna bemanna svenska vårdavdelningar och mottagningar.

VAD VI ERBJUDER

NYA RESURSER

Vi har tagit fasta på de problem som finns i bemanningsbranschen och vill bidra till en lösning på dessa. Genom att ta in nya resurser vill vi komma tillrätta med leveransproblemen och samtidigt kunna erbjuda en kontinuitet som traditionella bemanningsbolag inte kan erbjuda där samma sjuksköterska eller läkare kan komma tillbaka regelbundet. Det finns många europeiska sjuksköterskor och läkare som vill arbeta i Sverige, men av olika anledningar inte vill bo här eller flytta hit permanent.

MediCarrera Temp har ett stort nätverk av europeiska läkare som arbetat många år som specialistläkare i Sverige, men som flyttat tillbaka hemländer och som vill arbeta i Sverige en eller flera veckor i månaden.

 

Medicarrera Temp

KOMPETENTA SJUKSKÖTERSKOR OCH LÄKARE

Våra svenska sjuksköterskor och läkare är erfaren vårdpersonal som önskar en mer flexibel livsstil med möjlighet till kontinuitet. De sjuksköterskor vi rekryterar från andra europeiska länder har minst två års arbetslivserfarenhet. Många av dem har även en specialistutbildning från hemlandet. Vi vet vad som krävs för att fungera på en svensk arbetsplats och kan garantera en hög språknivå.

Founders MediCarrera

Våra grundare: Nina Paulsson och Mats Ignell.

VI KAN LEVERERA EN HÅLLBAR LÖSNING

MediCarrera har rekryterat fler än 600 europeiska sjuksköterskor och specialistläkare till svenska regioner och har därigenom ett stort nätverk av svensktalande sjuksköterskor och läkare. Vi har därför möjlighet att arbeta med kontinuitet och leverera det vi har förbundit oss till.

Noggrannhet och professionalitet genomsyrar vårt dagliga arbete och vi lägger ribban högt när det kommer till referenstagning samt kontroller hos IVO och Socialstyrelsen. Vi utbildar vår personal fortlöpande och ser till att vi alla är uppdaterade på olika hälsorekommendationer och andra bestämmelser som rör vårdpersonal.

Vad er verksamhet än behöver när det gäller personalförsörjning så kan vi hitta en eller flera lösningar som tillgodoser dessa behov.  Allt under samma tak.

VI BERÄTTAR GÄRNA MER!

Vill ni veta mer om vilka vi är och vad vi gör?

Kontakta oss gärna för mer information:

CAROLINA CLAY

Konsultchef & Teamleader

Mail icon  carolina@medicarrera.com

Phone icon 073-514 6044

Följ oss gärna!

Söker du kontinuitet, en karriärmöjlighet och en annan livsstil så föreslår vi vårt flexibla upplägg där det är du själv som bestämmer när och hur du vill arbeta.

Vi vill erbjuda dig möjligheten till långa uppdrag, där du kan komma tillbaka till samma arbetsplats och samma team. Varva arbete med längre ledighetsperioder och ta din ledighet till nästa nivå.

Kontorsvägen 12, 246 43, Löddeköpinge, Sverige   |   temp@medicarrera.com