fbpx

VÅRA LEDIGA UPPDRAG

Vid intresse, tveka inte på att höra av dig till oss. MediCarrera Temp kan hjälpa dig att skräddarsy ett uppdrag som passar dig och din livsstil.

Vi finns här för dig

Vi har över 17 års erfarenhet av att matcha kompetenser i samarbete med svenska och norska regioner och kommuner. Vårt team är inte bara specialister inom bemanning, utan också inom relocation. Vi hjälper till med rese- och boendebokningar. Med andra ord besitter vi all tänkbar kunskap som krävs för att vi ska kunna hjälpa dig att hitta en flexibel livsstil.

Letar du efter nya karriärmöjligheter och är läkare, sjuksköterska eller undersköterska? Vi har många lediga uppdrag inom olika regioner i Sverige och Norge som kan passa dig. På den här sidan kan du skicka in en ansökan om du är intresserad och vill veta mer om våra lediga uppdrag.

medicarrera temp

Uppdrag för Psykologer – Sverige

Allmänspecialister sökes till vårdcentraler i norra och mellersta Sverige

Undersköterskor sökes till bemanningsuppdrag Sommar 2022

Vår och sommar 2022

Vi söker psykiatriker, barn-och ungdomspsykiatriker samt psykologer till spännande digitala projekt

Radiologer sökes till bemanningsuppdrag i olika delar av Sverige

Sjuksköterskor sökes till bemanningsuppdrag Sommar 2022

Psykiatriker sökes till intressanta uppdrag i norra Sverige

Gynekologer sökes till uppdrag i mellersta och norra Sverige

Hittar du inte var du söker efter? Ingen fara, de flesta av våra uppdrag finns inte här på hemsidan. Hör av dig till oss istället så skickar vi ut en uppdatering till dig på vilka uppdrag som finns tillgängliga, de uppdateras hela tiden.

Skicka in din ansökan:

WE CARE MORE

Om du har några frågor eller funderingar kring våra lediga uppdrag, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Följ oss gärna!

Söker du kontinuitet, en karriärmöjlighet och en annan livsstil så föreslår vi vårt flexibla upplägg där det är du själv som bestämmer när och hur du vill arbeta.

Vi vill erbjuda dig möjligheten till långa uppdrag, där du kan komma tillbaka till samma arbetsplats och samma team. Varva arbete med längre ledighetsperioder och ta din ledighet till nästa nivå.

Kontorsvägen 12, 246 43, Löddeköpinge, Sverige   |   temp@medicarrera.com