fbpx

Psykologer - lediga jobb

PSYKOLOGER SÖKES TILL VÅRDCENTRALER I SVERIGE

UPPDRAG TILL PSYKOLOGER
Skicka in din ansökan:

Vi söker nu efter legitimerade psykologer som är intresserade av att arbeta med NP-utredningar på olika platser runt om i Sverige. Vi har ett kontinuerligt behov och du kan själv välja när du vill boka dig, Det går utmärkt att kombinera en fast tjänst med denna typen av uppdrag och få möjlighet att utöka din årliga inkomst.

Du behöver ha erfarenhet av att ha arbetat med barn-och ungdomar och/eller vuxna tidigare och ha minst tre års erfarenhet av att utföra NP-utredningar.

Hos oss får du kontakt med din egen personliga konsultchef som följer dig och ser till att allt går rätt till med bokning av uppdrag och utbetalning av lön eller ersättning. Vi är måna om att skapa en så bra arbetsmiljö för dig som möjligt och vi håller en tät kontakt med våra kunder för att åstadkomma detta.

Hör av dig till oss genom att fylla i kontaktformuläret här nedan så hjälper vi dig att hitta rätt.

Anställningsform Du kan antingen välja att jobba som anställd hos oss eller genom eget företag.
Kvalifikationer Du behöver vara legitimerad psykolog med minst fyra års erfarenhet.

Om du har några frågor eller funderingar kring våra lediga uppdrag, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

WE CARE MORE

Följ oss gärna!

Söker du kontinuitet, en karriärmöjlighet och en annan livsstil så föreslår vi vårt flexibla upplägg där det är du själv som bestämmer när och hur du vill arbeta.

Vi vill erbjuda dig möjligheten till långa uppdrag, där du kan komma tillbaka till samma arbetsplats och samma team. Varva arbete med längre ledighetsperioder och ta din ledighet till nästa nivå.

Kontorsvägen 12, 246 43, Löddeköpinge, Sverige   |   temp@medicarrera.com