fbpx

Vi ses i barcelona!

MediCarrera-dagarna är ett årligt event, en mötesplats för alla konsulter som arbetar för oss.

Vad passar bättre än en långweekend i Barcelona

Börja arbeta med oss under sommaren eller hösten, så blir du inbjuden till våra utbildningsdagar i Barcelona i oktober-november. Det kommer bli tre dagar med intressanta föreläsningar och work-shops och vi får möjligheter att lära känna varandra.

Efter en intensiv sommars arbete är det skönt med ett avbrott och nu kan vi äntligen resa igen, vad passar då bättre än en långweekend i Barcelona?

MediCarrera-dagarna är ett årligt event, en mötesplats för alla konsulter som arbetar för oss regelbundet, det finns två helger, du kan välja att komma 27-30 oktober eller 10-13 november.

För att bli inbjuden måste du ha börjat på uppdrag genom oss under 2022 och arbetat, eller var inbokad på, minst 400 timmar.

Om du har några frågor eller funderingar kring våra lediga uppdrag, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

WE CARE MORE

Följ oss gärna!

Söker du kontinuitet, en karriärmöjlighet och en annan livsstil så föreslår vi vårt flexibla upplägg där det är du själv som bestämmer när och hur du vill arbeta.

Vi vill erbjuda dig möjligheten till långa uppdrag, där du kan komma tillbaka till samma arbetsplats och samma team. Varva arbete med längre ledighetsperioder och ta din ledighet till nästa nivå.

Kontorsvägen 12, 246 43, Löddeköpinge, Sverige   |   temp@medicarrera.com